Utbakad fläta

Utbakad fläta är både snyggt och effektivt. Lite svår att göra om ni frågar mig, men man lät sig tillslut! Du gör precis som en inbakad fläta alltså flätar och plockar men skillnaden är att du flätar under ifrån alltså under plocka under plocka.
LYCKA TILL!
SESOCHHÖRS


Färgat håret!!!

Nu har jag färgat topparna på mitt hår rosa! Som jag längtat men här kommer en eller två bilder!

1Dlover


rosett i håret!!

 
nu har jag gjort en rosett i håret lite slarvig men här kommer beskrivningen: jag kammar igenom håret sen sätter jag upp det i en tofs. sen tarman en slinga av håret och virar om tofsen. fäst med en klämma. sen dellar du upp håret i två delar och viker dem typ och sätter fasst med en massa klämmor där bak. vips färdigt.
 
1Dlover

Liiiiiiite svårare men bara lite!

Tänkte visa en liiiiiiiiiiite svårare frisyr nu även om det är söndag! Busig jag känner mig... Jag älskar denna frisyren! Tycker den är så fin och dem passar på alla! Så prova den! Det du gör är att inbaka en snurr. Svårare är det inte! LYCKA TILL!
SEDOCHHÖRS


Hej!

Nu är det söndag och söndag är vilodag så idag blir det enkla frisyrer för min del. Vi har fått önskemål att göra en rosett och en prinsess frisyr, förstod inte riktigt prinsess frisyren men rosett kommer! Jag tänkte göra den typ imorgon. Denna frisyren jag tänkte visa er nu är en knorr som består av två flätor. Bus enkelt!
SESOCHHÖRS


Hej igen haha

Ville bara visa denna suuuuper enkla frisyren: inbakad knorr! Snygg va?


En gångs Pach


Halloj!

Nu vill vi ha tips av er på frisyrer! Självklart har vi massor på lager men vi
måste fylla på! Kom igen nu!
SESOCHHÖRS


Ochännuännumer

Haha, känner att vi hunnit med mycket inlägg idag! Eller vad tycker la ni?
Här får ni hur jag gör gör att få en så perfekt boll/knorr som möjligt till både vardag och högtider:


Ochännumer!!

Kamma håret och sätt en tofs på sidan om man vill kan man också göra det till en fläta detta är en enkel frisyr till kanske en skoldag!


Mermermer!

Nu har jag gjort en till lördags frisyr! En knorr/boll som blir ganska stor och en fläta på köper! Här får ni bilder på hur jag gör steg för steg:


Lördags friiiisyyyr!!!

Nu är det dags för min lördags friiisyyyyr
Såhär gör man: man kammar ut håret. Sen sätter man upp luggen i en tofs så den inte stör när du gör resten av frisyren. Sen flätar man en fläta på sidan och sen sätter du upp en hästsvans men inte med flätan. Sen tar du flätan till andra sidan av huvudet och sätter fast den med klemor. Sen släpper du ut luggen och du är färdig!
1Dlover


Lördaaaa!

Hej på er! Eftersom det är lördag tänkte jag visa en lite mer festlig frisyr som e ganska enkel att göra. Det jag rekommenderar att göra är att göra två flätor på var sida av huvudet (två stycken: en i luggen och en av babyhåret) sedan lägger du dom åt sidan en stund. Då tar du allt det andra håret och tar upp det. Sedan ville du in det. Desto tjockare och längre hår desto större blir snurren. Sen tar du bak dina två flätor. OCH DU ÄR KLAR.
SESOCHHÖRS


Frisyr dags!

Denna frisyren är väldigt enkel att göra: du sätter upp håret i en låg eller hög toffs, välj själv. Sedan gör du som en ögla och präglar igenom allt ditt hår i den öglan. Klart! Och om du vill kan du styla dig lite extra och ta det lösa håret i en klämma högre upp. Exempe:


Hej!

Ja, här kommer en till väldigt enkel frisyr. Jag börjar lite lätt och så gör jag som svårare och svårare. Det ända du behöver göra är att fläta och sedan tar du bara över den till andra halvan av huvudet.
Enkelt men snyggt, som du kan ha i tillexempel skolan?
SESOCHHÖRS


Måste också berätta...

Jag vill bara berätta att vi som alla andra barn går i skolan så det blir alltså inte bli någon uppdatering på ett par timmar nu.
SESOCHHÖRS


Frisyr #2

Bjuder på en väldigt enkel frisyr denna afton:
En helt vanlig uppsättning/hästsvans/toffs kalla det vad nu vill med en inbakad snurr på sidan som strössel på kakan. Om du vill kan du göra den ännu vassare och dölja tuffare/snudden men det lär vi er EB annan gång!
SESOCHHÖRS


Frisyr!!

Här kommer en frisyr jag gjort på mitt hår
1Dlover


Mitt hår

Ja här är då mitt hår som jag ska jobba med och ibland kanske vi gör på varandra men det kommer då ja här är mitt hår!!
1Dlover


Tjalopp

Jo, jag glömde att skriva att vi självklart kommer att jobba på designen. Jag är ny på blogg.se men IDlover kan det så ja, men jag tänkte visa mitt hår som jag kommer att jobba med också kommer ni i nästa inlägg få se IDlovers hår som hon kommer att jobba med.
SESICHHÖRS


Hej!

Det är alltså jag som är "sesochhörs" och vi kommer då som sagt att göra en massa frisyrer och inspirera dig. Vi tar mer är gärna emot förslag på frisyrer och kanske kommer det lite videos på extrema så att du jan lära dig hur du ska göra. Och om du är intresserad utav foton från naturen kan du även checka våran andra blogg: www.fotologen.devote.se
Hoppas ni kommer gilla det vi gör och tipsa dina vänner så ni kan se riktigt stiliga ut framöver
SESOCHHÖRS


hejhej

hej hej och välkommen till vår blogg vi kommer att lägga ut frisyrer som vi själva gör. Vi är två tjejer som inte kommer visa våra ansikten och inte våra namn så vi kommer ha underskrifter som visar vem vi e detta är min: 1Dlover och hon andres är sesochhörs!
 
1Dlover

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0